Om os

Aalborg Padel blev stiftet i september 2021. Formålet er at skabe et foreningsliv i padel-sporten, hvor padelentutiaster kan organiseres på niveauinddelte træningshold med fokus på glæde, fællesskab og udvikling. 

2021: Klubben starter sin rejse med 55 medlemmer fordelt på to herre- og et damehold i Match Padel Aalborg.

2022: Klubben flytter til PadelPadel Aalborg, hvor der udvides til 110 medlemmer fordelt på seks herrehold og to damehold.

2023: Klubben bliver Danmarks største i LunarLigaen med hele 20 hold tilmeldt. Medlemstallet er nu over 200, fordelt på seks herrehold, tre damehold og to ungdomshold. 

Udover den daglige træning og holdkampe i LunarLigaen, arrangeres også sociale aktiviteter for medlemmerne såsom klubmesterskab, julefrokost, store holdkampsdag og ture til Malaga m.m.

Klubben er medlem af Dansk Padelforbund, DGI og er en godkendt tilskudsberettiget forening i Aalborg Kommune. 

Vores vision er at være et samlingspunkt for nordjyske padelspillere, hvor der er plads til alle uanset alder, køn og niveau. Vi ønsker at skabe de bedste rammer, hvor børn, unge, voksne og ældre kan skabe netværk og relationer både på og udenfor banen samtidig med, at vi også gerne vil vinde, når vi repræsenterer klubben til turneringer og holdkampe. 

Formand

Lasse Todberg

Næstformand

Mads Aae

Kasserer

Casper Mikkelsen

BESTYRELSE

Patrick Kristensen

BESTYRELSE

Kristian Hedegaard

Bestyrelse

Magnus Kolind

Bestyrelse

Søren Nielsen

BESTYRELSE

Alexander Søgaard Sten

Aalborg padel vedtægter

SPØRGSMÅL? KONTAKT OS

Aalborg Padel

Hellebarden 2
9230 Svenstrup J